CAST | CAT
Comparteix-lo  
CAST CAT
Menú

CUVÉES

Cordón Negro

CUVÉES

Cordón Negro

El 1974 Josep Ferrer treu al mercat un nou cava, Cordón Negro “The Black Bottle”. Cordón Negro suposa una segona revolució en el sector. Josep Ferrer va ser el primer que va utilitzar la tecnologia de la refrigeració del most per vinificar-lo a temperatura controlada, fet que va representar la modernització del cava, i l’obtenció d’un producte que no perdia res de les essències naturals de la fruita.

Cordón Negro va ser el cava que va donar la resposta que esperava el nou consumidor de finals del s. XX, sofisticat en aparença, natural en la seva concepció, i amb un preu just. Això era el Cordón Negro, presència sofisticada amb les característiques del cava, un vi espumós, lleuger, fresc, afruitat i imbatible en qualitat/preu.

Un cop més, es va crear una xarxa internacional per conquerir els mercats país a país, mitjançant una estratègia de màrqueting adaptada a cada un d’ells. Gràcies al bon fer amb aquests productes únics, Freixenet va aconseguir ésser líder mundial dels vins espumosos de qualitat abans de mitjan dels vuitanta.

La nostra web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar i personalitzar la seva experiència. Pot obtenir més informació aquí
Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús.